Kentän käyttö 2018.

EKK:n hallituksen ja foorumin ylläpidon tiedotteet löytyvät tästä osiosta. Jos osio käy epäselväksi (ei tiedä kummanko tiedote on), laitetaan osiot erilleen.
Mari
Viestit: 32
Liittynyt: Ke Touko 06, 2015 6:39 am

Kentän käyttö 2018.

Viesti Kirjoittaja Mari » Su Huhti 08, 2018 9:12 am

Tiedoksi jäsenille kentän käytöstä kesälle 2018.

Kentän käytöstä olemme sopineet seuraavaa tontin omistajan kanssa:

Koirakerhon ilmoittamat treenipäivät ovat edelleen käytettävissä jäsenien mahdollisiin omiin itsenäisiin treenihetkiin. Kellonajat eivät ole sidotut treeniaikoihin.

Kentän käytöstä:
1. Autot jätetään parkkipaikalle, kentälle ajo tarkoitettu huoltoajolle. Keittiön oven eli voimailusalin talossa olevan alaoven (pellon puolella oleva alaovi) edusta on jätettävä vapaaksi eli ei autoja oven edustalle.
Agilityn vetäjille on erityinen ohjeistus autosta ja sen ajoreitistä esteitä kuljetettaessa.
2. Kenttä ja ympäristö pidetään siistinä: mahdolliset roskat sekä koirien jätökset kerätään pois. Koirien kakkapusseille oma astiansa alueella.
3. Kentänkäyttöoikeus on ensisijaisesti omistajalla ja seuralla, joten jos kiinteistölle on sovittu muuta tapahtumaa, EKK:n harrastajat tekevät tilaa. Parhaamme mukaan koetamme tällaisista tapahtumista tiedottaa etukäteen, jos vain suinkin mahdollista.

Tänä kesänä kentän alueella on edellisiin vuosiin verrattuna enemmän liikennettä ja ihmisiä. Alueella järjestetään kesällä Kansanooppera, jota näyttelijät harjoittelevat kesän aikana museonäyttämöllä. Yrittäjä järjestää myös erilaisia tapahtumia kentällä kesän aikana.

Pyrimme ilmoittamaan tapahtumista ajoissa ja kesän aikana tapahtuvista Kansanoopperan harjoituksista ei pitäisi olla treenaajille haittaa.

Sopu sijaa kuitenkin antaa :)

Yst. Terveisin hallitus
C.I.B&RU&FI&EE&LV Mva Dogiwogin Harmonia "Asla"
C.I.B&FI&RU&EE Mva RKFV PMVV-17 AD Dogiwogin Nasla "Iisa"
BH HK2 TK2 TK1 AD Agi3 Pysäkin Hissu "Ruska"