Elimäen Koirakerho RY kotisivut

Ajankohtaista

Kesän treenit alkavat maanantaina 7.5. Katso lajikohtaiset tiedot erillisiltä sivuilta! Muistathan maksaa jäsenmaksusi ennen kentälle tuloa. Tervetuloa! :)

Match show 23.5. Tarkistathan tarkemmat tiedot tapahtumaosiosta, foorumilta tai facebookistaYleistä koulutuksista


Varusteina koiralla tulee olla panta ja hihna(ei flexi), kakkapusseja, vesikuppi ja vettä. Motivointia varten nameja tai lelu. On myös hyvä saapua paikalle ajoissa, käyttää koira tarpeillaan, pyörätien vieressä tai mahdollisimman kaukana koulutuskentältä. Jos koirasi tekee tarpeet kentälle, korjaathan ne välittömästi pois.

Ohjaajalla sään mukainen vaatetus ja hyvä mieli, huonolla tuulella koulutukseen osallistuminen ei ole mielekästä kenellekään.

Koulutuksiin osallistuminen vaatii jäsenmaksun maksamisen. Kun jäsenmaksu on maksettu saat jäsenkortin, joka pitää olla jokaisessa koulutuksessa mukana. Jos jäsenkorttia ei ole mukana, koulutukseen osallistuminen vaatii 5 euron osallistumismaksun.

Koiran rokotukset tulee olla kunnossa koulutukseen osallistuessa.
Kennelliiton rokotussäännöt:
Penikkatautirokotus: Koiran pitää olla rokotettu penikkatautia vastaan vähintään kaksi kertaa. Tehosterokotuksesta tulee tapahtuman hetkellä olla kulunut vähintään 21 vrk (kolmen viikon varoaika). 
Raivotautirokotus (rabies): Koiran ensimmäisestä raivotautirokotuksesta tulee tapahtuman hetkellä olla kulunut vähintään 21 vrk (kolmen viikon varoaika). 
Penikkatautirokotus (yleisimmin ns. nelosrokote; penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, parvo, kennelyskä) suositellaan annettavaksi ensimmäisen kerran 12 viikon ikäiselle pennulle. Tehosterokote annetaan 4 viikon kuluttua ensimmäisestä rokotuksesta. Ensimmäisen raivotautirokotus (rabies) annetaan aikaisintaan 4 kk ikäiselle pennulle. 

Kiimainen(juoksuinen) narttu tai sairas koira eivät saa osallistua koulutuksiin, selvästi aggressiiviset koiratkaan eivät kuulu koulutuksiin.

Ohjaaja vastaa omasta koirastaan ja koiran tekemisistä. Koiria on pystyttävä hallitsemaan ryhmissä.

Koulutuksien aikana kysy rohkeasti jos et ymmärtänyt, sovella harjoituksia oman koirasi tason mukaiseksi. Koulutusohjaajat antavat neuvoja ja vinkkejä, sinun ja koirasi parhaaksi.

Ota muut treenaajat huomioon, kenttä ei ole koirien leikkipaikka.

Toko-koulutus antaa ohjaajalle neuvoja ja työkaluja kotiopetuksen käyttöön. Kentällä opittuja asioita on myös harjoiteltava kotona.

Kentän käyttö:

Kentän käytöstä olemme sopineet seuraavaa tontin omistajan kanssa: Koirakerhon ilmoittamat treenipäivät ovat edelleen käytettävissä jäsenien mahdollisiin omiin itsenäisiin treenihetkiin. Kellonajat eivät ole sidotut treeniaikoihin.

Kentän käytöstä:
1. Autot jätetään parkkipaikalle, kentälle ajo tarkoitettu huoltoajolle. Keittiön oven eli voimailusalin talossa olevan alaoven (pellon puolella oleva alaovi) edusta on jätettävä vapaaksi eli ei autoja oven edustalle. Agilityn vetäjille on erityinen ohjeistus autosta ja sen ajoreitistä esteitä kuljetettaessa.
2. Kenttä ja ympäristö pidetään siistinä: mahdolliset roskat sekä koirien jätökset kerätään pois. Koirien kakkapusseille oma astiansa alueella.
3. Kentänkäyttöoikeus on ensisijaisesti omistajalla ja seuralla, joten jos kiinteistölle on sovittu muuta tapahtumaa, EKK:n harrastajat tekevät tilaa. Parhaamme mukaan koetamme tällaisista tapahtumista tiedottaa etukäteen, jos vain suinkin mahdollista.