Elimäen Koirakerho RY kotisivut

Ajankohtaista

Kesän treenit alkavat maanantaina 7.5. Katso lajikohtaiset tiedot erillisiltä sivuilta! Muistathan maksaa jäsenmaksusi ennen kentälle tuloa. Tervetuloa! :)

Match show 23.5. Tarkistathan tarkemmat tiedot tapahtumaosiosta, foorumilta tai facebookistaTottelevaisuuskoulutus


Tottelevaisuustreenit maanantaisin 7.5. alkaen.

ALKEISryhmä on tarkoitettu kaikille koirille ja ohjaajille jotka opettelevat asioita alusta asti, ”kädestä pitäen”. Heti kun alkeet on ”hanskassa” voi siirtyä JATKOryhmään oppimaan jo opittuja asioita. Jatkoryhmässä opetellaan perusasioita ja yhdistellään liikkeitä yhteen, tehdään harjoitteita jotta jokaisesta koirasta saataisiin peruskoulututettu ja tottelevainen koirakansalainen. KILPAryhmässä ohjaajat ”hiovat” jo vaativimpia taitoja.
Kannattaa myös jäädä seuraamaan mahdollisuuksien mukaan myös muiden ryhmien harjoittelua, katsomalla oppii myös paljon asioita.

Ryhmät ja aikataulut:
Alkeisryhmä 18:00 – 18:30
Jatkoryhmä 18:30 – 19:30
Kilparyhmä 19:30 –

Koulutuksiin tulevan koiran tulee olla Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti rokotettu. Koulutukset ovat jäsenillemme ilmaisia. Mikäli et ole vielä jäsen, katsothan jäsenmaksuohjeet jäsenyys-osiosta. Varaathan mukaasi pannan ja hihnan (ei mieluiten valjaita ja/tai flexi-talutinta) sekä koirallesi palkaksi nameja tai lelun. Lämpimillä ilmoilla olisi hyvä varata myös mukaan vettä ja kuppi.